Apie kūrybą ir keliones

Su Roku esame pamišę dėl keliavimo mažiau pramintais keliais, tad man dažniausiai atsiduriant kitame pasaulyje, alsuojančiame įvairiomis kultūromis ir užburiančiame neįprasta gamta ir gimsta idėjos. Tai atsitinka kalbant su piemeniu apsirengusiu nacionaliniais rūbais Himalajų gilumoje, stebint kaip Arakano kalnyne senoliai gamina strėles iš auginamų paukščių plunksnų, gyvenant Maroko kaime su šeima, tikinčia džinais, ar tiesiog važiuojant nežinoma kryptimi, kuri padovanoja niekados neišblėsiantį jausmą. Atsiminimų stalčius toks pilnas, kad framgentų kūrybai, kaip ir istorijoms, yra ištisa galybė. Jie laukia savo akimirkos, kuomet nustums kitas mintis ir pasirodys prieš akis - savo forma, tekstūriškumu, spalva.

Algina midverė

Voyager žiedai pritaikyti tokiems nuotykiams, nebijo iššūkių, o porceliano viršūnės primena viršūnes ir kalnų dykumas kurias regėjome, nuotykius kuriuos patyrėme, skirtingų kultūrų žmones, kuriuos pamilome ir viską, kas telpa prisiminimuose iš pačių įvairiausių pasaulio kampelių.
Šie žiedai pavadinti miestais, kurie savyje saugo istorijas, kurias mes po vieną Jums ir papasakosime #ffvoyager blog'e, visai neužilgo.

Porceliano papuošalai


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post